Skip Navigation
X
X

international program

Lubbock Christian School is now accepting applications for F-1 international students. International students will experience the USA by attending LCS and living with a host family selected especially for them. These students are given opportunities to excel academically, socially, emotionally, and physically. 

For more information, contact our Admissions Office


总裁来信
Zǒngcái láixìn (Letter from the President)
 

拉伯克基督教学校给予中国家长的一封感谢信,

首先,我想表达我们的感谢之情,尤其是对我们的信任。 LCS国际学生计划于2019年1月正式与 Prestige EDU 开始合作。从那天起,两名来自中国的八年级学生开始了在本校的学习生涯。现已发展到9国际学生学生,其中6名来自中国。这些年轻的学子都是伟大的学生,他们表现出极高的品格。他们的才华,道德理念和积极的态度让我们嗯感到无比荣幸,与此同时,也为我们学校带来了一种不同的文化,我伟才感到骄傲。这些学生在校深受我们学生和老师的喜爱,并与美国学生融为一体。最后我想表达,由于你们对学校的信任,让我们能接触高质量的年轻学生,我们的留学生项目才得以成功,在这里,我想真诚感谢您对我们的信任,作为学校,我们很荣幸能培养如此出色的年轻人。

真诚的

泰·罗杰斯(Tye Rogers)

拉伯克基督教学校校长